logo 2 site

AUTOR

Eu sunt Razor.1986 si vin in ajutorul tau- al tuturor elevilor de clasa a XII-a care din diverse motive nu pot realiza singuri proiectul pentru atestat. Fiecare proiect pentru atestat a fost realizat cu seriozitate. Imaginile de pe acest site va arata calitatea proiectelor oferindu-va totodata siguranta si garantia distribuirii catre dumneavostra a unui proiect pentru atestat realizat corect si de calitate.

TERMENI SI CONDITII

1. ELEMENTE DEFINITORII
       Acest site (denumit generic site sau website) este parte a site-urilor intretinute/administrate de atestateinfo.com
   Accesul si utilizarea site-ului atestateinfo.com sau a oricarei parti a acestui site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza.
   Acordul de utilizare isi produce efectele intre Dvs ca utilizator si atestateinfo.com.
   Acceptarea se considera tacita si fara rezerve. Atestateinfo.com, site-ul, pune la dispozitia utilizatorilor oferta sa pe baza Termenilor si Conditiilor de Utilizare, denumite in ce ce urmeaza Termeni si Conditii, Termeni, Conditii. Acesti termeni stabilesc conditiile in care site-ul poate fi vizitat, accesat sau modul in care pot fi accesate serviciile sale.
   Continuand sa utilizati site-ul presupune acordul Dvs tacit si accesarea in intregime la termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza. Utilizarea presupune acceptarea regulilor. Prin accesarea si/sau utilizarea site-ului si/sau folosirea serviciului va exprimati acordul cu privire la toate drepturile si obligatiile ce va revin in temeiul Termenilor si Conditiilor si acceptati oferta atestateinfo.com astfel cum este aceasta descrisa in cadrul acestui document.
   Pentru a raspunde intrebarilor Dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul Dvs. Atestateinfo.com se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre Dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de atestateinfo.com prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor atestateinfo.com.
   Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,noi vom administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor pe internet si a serviciilor care tin de domeniul educatiei.
       In cazul in care utilizatorii nu accepta acesti termeni sau oricare prevedere a acestor termeni au obligatia de a inceta de indata accesarea site-ului sau a oricarei pagini a site-ului, acceptarea oricarei pagini sau parti a siteului constituie acceptarea neconditionata si in intregime a termenilor.


2. PLAGIAT si DREPTURI de AUTOR
       Siteul nostru nu incurajeaza plagiatul. Toate proiectele sunt protejate conform cu Legea nr. 8/1996 ( privind dreptul de autor si drepturile conexe),fiind interzisa cu desavarsire folosirea acestora fara specificarea sursei de documentare. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica atestateinfo.com . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. Atestateinfo.com isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website. Punerea lor in vanzare de catre persoane care nu au nici un drept asupra acestor materiale este strict interzisa.
   Site-ul nu isi asuma raspunderea pentru actiunile utilizatorilor care incalca normele legale in vigoare, normelor privitoare la dreptul de autor, plagiat si sustinerea oricarui tip de examen. Toate drepturile asupra materialelor din arhiva noastra de documente apartin autorilor acestora Conform Art.7 din Legea 8/1996. Site-ul nu incurajeaza plagiatul, materiale sunt considerate ca sursa de informare si documentare, Dvs. utilizatorul fiind singurul in masura sa va realizati singur lucrarea. Materialele regasite pe site sunt in opinia noastra materiale documentare de calitate , insa pentru a obtine punctajul maxim la examenul de atestat, pe langa aceasta documentare conteaza modul de prezentare precum si imaginea elevului. Este posibil ca unele materiale sa contina greseli de ortografie sau neconcordante cu realitatea, pentru care nu asumam responsabilitatea. Responsabilitatea privind utilizarea materialelor apartine utilizatorului in totalitate.
   Acesti Termeni pot fi schimbati in orice moment. In momentul in care intervin schimbari, linkul catre acestea va fi facut disponibil pe prima pagina a site-ului. Incheierea acestui contract presupune acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile enumerate mai sus.