logo 2 site
 • ATESTAT WORD TURISM - ORGANIZAREA DEPARTAMENTULUI FRONT-OFFICE INTR-UN HOTEL Pret: 20,00 Lei 
 • Pret:
     20 Lei  Descriere

  Proiectul este creat pentru a servi la examenul de atestare a competentelor profesionale la turism si a fost realizat in microsoft office word.
  Proiectul are ca tema:ORGANIZAREA DEPARTAMENTULUI FRONT-OFFICE INTR-UN HOTEL.
  Contine: 32 pagini

  Extras din proiect:

  Turismul reprezinta un fenomen economico - social specific civilizatiei moderne, puternic ancorat in viata societatii si influentat de evolutia acesteia. Adresandu-se unor segmente largi si raspunzand pe deplin nevoilor acestora, turismul se detaseaza printr-un inalt dinamism, atat la nivel national cat si international.
  Complexitatea fenomenului turistic plaseaza intr-o pozitie centrals prestatorul de servicii turistice, obligat ss se implice intr-un fel sau altul in toate celelalte activitati care au atingere cu turismul. De fapt, pentru companiile prestatoare de servicii, activitatea se bazeaza pe competenta personalului, una dintre cele mai valoroase resurse ale unei firme de turism fiind resursele umane.
  Industria hoteliera, apreciata in cele mai multe tari ca o activitate autonoma, distincta a domeniului turistic, reuneste intr-un sistem coerent toate procesele desfsurate in unitatile de cazare generate de primirea, sejurul si plecarea calatorului. Continutul acestui domeniu a evoluat pe masura dezvoltarii capacitatilor de cazare si a implicarii lor in activitatea turistica, amplificandu-se cu noi functii si forme de prestatii...