logo 2 site
 • ATESTAT WORD TURISM IN ANTALYA Pret: 20,00 Lei 
 • Pret:
     20 Lei  Descriere

  Proiectul este creat pentru a servi la examenul de atestare a competentelor profesionale la turism si a fost realizat in microsoft office word.
  Proiectul are ca tema: ORGANIZAREA SI DESFASURAREA UNEI EXCURSII TIP IN TURISMUL INTERNATIONAL
  Contine 28 pagini

  Extras din proiect:

  Din vremueile indepartate, acest intins tinut de siruri muntoase, platouri inalte si vai fertile a fost linia ce separa Orientul de Occident. Pentru 1000 de ani, Anatolia a fost nucleul Imperiului Bizantin, cu capitala sa Constantinopol, fara indoiala cel mai mare, mai puternic si magnific oras din lume. Aici a prins radacini crestinismul timpuriu, insa a fost inlocuit de islamism, introdus mai intai in secolul al VII lea si apoi impus de otomani care au impins frontierele Imperiului de la Golful Persan spre Atlantic si de la Oceanul Indian spre Viena. Tara a contrastelor, Turcia pastreaza cu sfintenie tezaurul trecutului, indepartandu-si mandra privirea catre viitorul modern.
  Scaldata de soare de la inceputul lunii aprilie pana la sfarsitul lui octombrie, Turcia are o clima ideala pentru plaja si odihna si pentru practicarea unei largi varietati de sporturi nautice. Cu aproximativ 10 milioane de turisti ce ajung aici in sezonul estival an de an, in cautarea marilor calde, a peisajului magnific, a ecourilor de istorie antica, a mancarilor gustoase, a unui popor primitor si a serviciilor turistice de inalta calitate, Turcia este si va ramane paradisul vacantelor. Inconjurata de umitoarele peisaje cu contraste intense Antalya principala zona turistica a Turciei este un oras atractiv cu numeroase bulevarde de palmieri si cu o pretuita flota. Antalya a fost in mod continu locuita incepand de la fondarea ei in anul 159 inainte de Hristos de Attalos al II lea rege al Pergamun care a numit orasul Attaleia dupa numele sau. Romani si bizantini au ocupat succesiv orasul pana cand acesta a ajuns sub stapanire bizanina...